Storytelling


Willen jullie iets anders dan een fotoshoot in het bos? Ik leg jullie verhaal namelijk graag tot in detail vast in ''a day in the life'' shoot. Een shoot waarbij je als gezin, koppel of familie samen iets gaat ondernemen. Lees er hier meer over

Fotoshoots - Pakketten

Optie 1

- 1 tot 2 personen
- 10 foto's in zowel kleur als z/w
- Eigen online galerij met wachtwoord
- Reiskosten inbegrepen tot 10 km vanaf postcode 6061 EE


€ 245,- incl. BTW

Optie 2

- 1 tot 4 personen
- 20 foto's in zowel kleur als z/w
- Eigen online galerij met wachtwoord
- Reiskosten inbegrepen tot 10 km vanaf postcode 6061 EE


€ 295,- INCL. BTW

Optie 3

- 1 tot 6 personen
- 30 foto's in zowel kleur als z/w
- Eigen online galerij met wachtwoord
- Reiskosten inbegrepen tot 10 km vanaf postcode 6061 EE


345,- INCL. BTW

Werkwijze


Alle geselecteerde foto's worden nabewerkt op hoge kwaliteit. Je ontvangt de zelf uitgezochte foto's binnen 2 weken en kunnen bekeken en gedownload worden vanuit de online ''klantengalerij''. Je krijgt een wachtwoord om je eigen galerij te kunnen bekijken. Bij het boeken van een fotoshoot ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden en het gebruiken van foto's op social media en website van Q.fotografie, tenzij vooraf anders is afgesproken.


* De prijzen zijn inclusief BTW en exclusief reis(tijd)kosten na 10 km (€0,40 per km vanaf 6061 Posterholt)*

FAQ

Welke kleding moeten we aan?

Bij het boeken van een shoot ontvang je een informatie boekje met tips over de kleding keuze. Vooral aarde tinten passen bij mijn fotografie stijl. Zie enkele voorbeelden op de site bij het kopje ''styling''.

Op welke locatie wordt de shoot gehouden?

Ook voor het bepalen van de locatie staan tips in het informatie boekje. Ik kan hierin adviseren of misschien weten jullie zelf een mooie plek. Het bos, een park, stad of zelfs je eigen huis is mogelijk.

Wat te doen bij slecht weer?

Mocht het op de dag van de shoot slecht weer zijn dan kijken we samen naar een oplossing. Misschien is er een binnen locatie waar we terecht kunnen of we verzetten de shoot naar een andere datum.

Hoeveel foto's ontvangen we uiteindelijk?

Na de shoot maak ik een eerste selectie en bewerk ik de foto's al voor een gedeelte zodat jullie kunnen zien hoe het ongeveer gaat worden. Vervolgens mogen jullie de aantal foto's uitkiezen die bij het gekozen pakket passen die ik vervolgens volledig zal bewerken. Jullie ontvangen de gekozen foto's in kleur en zwart/wit. Het bijbestellen van extra foto's is natuurlijk mogelijk voor € 5,- per foto.

Let's start?

Follow me on Instagram