Samen met je verloofde, je vriend, vriendin, gezin of familie een fotoshoot doen? Hiermee heb je een herinnering voor later EN een leuk uitje voor jullie samen. Misschien ben je zwanger of heb je net een kindje gekregen en wil je dit prachtige moment vastleggen? Ik leg jullie graag vast op een spontane, ontspannen manier. Ben niet bang, je hoeft niet te poseren! Doormiddel van opdrachtjes laat ik jullie liefde voor elkaar naar voren komen. Hier zie je wat voorbeelden van mensen die je zijn voorgegaan.

Storyteller voor het gezin


Als we terug kijken op foto's uit het verleden brengt dit ons vaak terug naar een bepaald(e) verhaal/periode uit ons leven. Met mijn foto's wil ik jullie verhaal tot in detail vertellen. We kunnen de fotoshoot plannen bij een prachtig natuurgebied maar het is ook belangrijk om de alledaagse dingen vast te leggen als je het mij vraagt. Daarom bied ik ook 'a day in the life' shoots aan. Een boekje lezen, dansen in de woonkamer, de was vouwen, samen aan tafel, spelen in de tuin, tandenpoetsen, fietsen in het park, bezoek aan opa en oma noem maar op. Ik leg de typische momenten van jullie gezin vast. Vraag naar de mogelijkheden.

Storyteller Lovebirds


Yes, jullie gaan samen op date! Oh ja en ik ga mee haha..

Dat is het gevoel dat ik hoop dat jullie overhouden aan deze shoot. Om jullie verhaal tot in detail te vertellen kunnen we naar een mooi natuurgebied gaan maar is het ook heel leuk om daadwerkelijk een activiteit te gaan doen. We gaan naar jullie favoriete koffietentje, bootje varen, zwemmen in openwater, schilderen, rolschaatsen/skateboarden, etentje bij de Macdonalds, naar de kermis, cultuursnuiven in een toffe stad of met de auto door de wasstraat. Hoe gekker hoe beter! Misschien bedenken jullie wel iets wat typisch bij jullie relatie past. Laat het mij vooral weten.

Storyteller Family time


Willen jullie geen geposeerde foto's in het bos? Laten we dan met de hele familie samen op pad gaan. Door met elkaar een echte activiteit te plannen creëer je automatisch een ontspannen sfeer. Ik vang tussendoor alle belangrijke momentjes tussen oma en kleinkind, de grapjes tussen die oom met zijn neefjes, alle waardevolle momenten. Ik vertel jullie verhaal. Waar moeten we dan aan denken hoor ik je zeggen: Blote voetenpad, boerengolf, jue des bloules, bbq in de tuin, picknicken, bootje varen, bierproeverij, schilderen enz. Hebben jullie zelf een leuk idee? Laat het mij weten, het kan me niet gek genoeg!

Spontaan & Ontspannen


Samen bekijken we welke locatie geschikt is voor de fotoshoot. Ook ontvang je na het boeken van de shoot een informatiebrochure met alle zaken waar je aan moet denken als voorbereiding op de dag. Weet dat je tijdens de shoot vooral mag ontspannen en met elkaar bezig bent. Je hoeft niet zelf na te denken over poses of bewegingen, daar ben ik voor.

Kleding advies


In de informatie brochure staan ook tips rondom kledingkeuzes. Op deze site kun je bij styling al een voorproefje vinden. Geen zorgen, ook dit komt goed. Vraag gerust na of je een goede keuze hebt gemaakt.


Het is ook mogelijk om tijdens de shoot van kleding te wisselen zodat je bij het uiteindelijke resultaat wat verschil in foto's hebt.

Follow me on Instagram