De grote dag!

Als trouwfotograaf leg ik jullie bruiloft, DE grote dag op zijn mooist voor jullie vast. Een dag die jullie nooit meer gaan vergeten. Alle momenten komen voorbij: het klaarmaken, het eerste moment dat jullie elkaar zien maar ook de spanning en het enthousiasme dat jullie voelen op deze dag. En laten we niet vergeten de prachtige locatie die jullie met zorg hebben uitgezocht en de vrienden en familie waar jullie dit heerlijke moment mee willen vieren. En mede door de foto's die ik op deze dag ga maken kunnen jullie ook na de grote dag nog met datzelfde fijne gevoel terug kijken. Een taak die mij op het lijf geschreven is. Maanden hebben jullie hiernaar toe geleefd en ik laat het jullie herbeleven.

Herinnering voor altijd


Foto's zorgen ervoor dat een herinnering vereeuwigd wordt. Het laat je terug gaan naar het moment. Vaak hoor ik van mijn bruidsparen dat ze momenten terugzien op de foto's die ze zelf alweer vergeten waren, of zelf niet hebben gezien. Zo maak ik jullie verhaal compleet.


Met aandacht en zorg!


Tijdens de dag ben ik op de achtergrond aanwezig EN zorg ik ervoor dat ik geen enkel moment mis. Ik ga op zoek naar echte momenten en tijdens de iets wat meer geposeerde momenten zorg ik voor opdrachten en spelletjes zodat de spontane momenten vanzelf komen. Na afloop van jullie bruiloft ontvangen jullie binnen 1 a 2 dagen een preview met een samenvatting van jullie dag. Zo kunnen jullie meteen al terugkijken en nagenieten.


Recensie


Wij zijn onwijs blij met de keuze voor Quirine als onze trouwfotograaf. Buiten dat we super blij zijn met het resultaat, vonden we de samenwerking op de dag zelf ook super fijn. Tijdens het maken van de trouwfoto’s, voelden wij ons erg op ons gemak. Zoveel mogelijk zien, zonder gezien te worden. Dat is precies wat Quirine deed. Bij het terugkijken van de foto’s waren we verbaasd hoeveel er vastgelegd was, zonder dat we dat op het moment zelf bewust in de gaten hadden.


Wat zit er inbegrepen bij een bruiloft?


  • Vrijblijvend kennismakingsgesprek
  • Gekozen pakket qua uren fotografie
  • Preview na 1 a 2 dagen
  • Online galerij met eigen wachtwoord
  • Nabewerking van de foto's in hoge resolutie

Destination Wedding


Gaan jullie trouwen in het buitenland? Draag mij maar weg, daar ga ik heel goed op! Ik zorg bij een destination wedding uiteraard voor dezelfde kwaliteit als een bruiloft in Nederland + mijn positieve energie mee op reis. Wat wil je nog meer ;).

Trouwbrochure


Wil je nog iets meer informatie voordat je besluit om mij bij jullie grote dag te laten aansluiten? Vraag dan vrijblijvend mijn trouwbrochure aan met meer informatie en plan een kennismakingsgesprek in om te kijken of er een wederzijdse klik is.

Volg mij op Instagram