Landgoed Frymerson


Een landgoed verscholen in het bos aan de rand van het prachtige dorpje Sint. Odiliënberg, 10 min. rijden vanaf Roermond. Het landgoed ligt pal aan de roer en als je hier overnacht voelt het alsof je logeert bij een Amsterdams-Limburgse familie, die haar gezellige en comfortabele huis aan jou toevertrouwt. Het hoofdhuis van dit landgoed is ingericht met maar liefst zes tweepersoonskamers en twee badkamers. Zoek je naar een plek om met de hele familie te verblijven, zoek dan niet verder! Dit landgoed is een echte parel.


Landgoed Frymerson is aantrekkelijk voor mensen die op zoek zijn naar een rustige plek midden in de natuur. Het is een ontsnapping aan de drukte van de stad en een kans om te ontspannen te midden van groene landschappen. Het landgoed heeft een rijke geschiedenis, een aanrader als je geïnteresseerd bent in het verkennen van historische gebouwen en tuinen. Sint Odiliënberg en Roermond bieden een scala aan diverse activiteiten en recreatiemogelijkheden om van te genieten. Maar voordat we ons onderdompelen in de schoonheid van de omgeving, nodigen we je uit om eerst een kijkje binnen te nemen en de charme en warmte van het interieur te ervaren.

De eetkamer en zitkamer voor een gezellig samenzijn


Bij het betreden van het hoofdhuis word je verwelkomd door een prachtige gang die de toon zet voor de elegantie van het landgoed. Deze entree leidt gasten naar de ruime eetkamer. Doordrenkt met een uitnodigende sfeer die perfect past bij hartelijke diners en gezellig samenzijn. Direct naast deze eetkamer strekt zich een comfortabele zitkamer uit, waar gasten kunnen ontspannen, genieten van elkaars gezelschap en zich onderdompelen in gesprekken die de avonden vullen met warmte en betekenis.

Maak kennis met de slaapvertrekken van Landgoed Frymerson


Het landgoed omvat een oase van zes prachtig ingerichte tweepersoonsslaapkamers, elk doordrenkt van stijl en comfort. Vijf van deze kamers bieden het voorrecht van losse toegang tot de badkamer, waardoor gasten kunnen genieten van ongehinderde luxe en privacy tijdens hun verblijf. Deze zorgvuldig ontworpen indeling waarborgt niet alleen het gemak, maar ook de persoonlijke ruimte die zo gewaardeerd wordt tijdens een rustgevend uitje.

Verborgen schat


Boven, hoog boven de begane grond, wacht een onverwachte ontdekking: een ware schat verborgen op de zolder van het landgoed. Daar openbaart zich de zesde slaapkamer, een oase van rust en elegantie, compleet met een eigen badkamer die alle luxe en comfort biedt die gasten zich kunnen wensen. Maar dat is niet alles wat deze betoverende ruimte te bieden heeft. Naast de slaapkamer strekt zich een ruime en goed uitgeruste keuken uit, klaar om gastronomische hoogstandjes te creëren en culinaire avonturen te beleven. En alsof dat nog niet genoeg is, biedt de zolderruimte ook een gezellige woonkamer, gedrapeerd in de warmte van zachte verlichting en comfortabele meubels. Hier kunnen gasten ontspannen, genieten van een goed boek of gewoonweg wegdromen terwijl ze de tijd nemen om te ontsnappen aan de drukte van het dagelijkse leven. Samengevat, de zolder van het landgoed is niet zomaar een verborgen schat; het is een heiligdom van comfort, elegantie en genot, waar gasten worden uitgenodigd om te ontspannen, te ontdekken en te genieten van elk moment van hun verblijf.