Getting Ready Wedding
Klaarmaakmoment bruiloft
Bruid maakt zich klaar
Trouwfotografie

Jouw bruiloft staat op het punt om te beginnen


Het plannen van een bruiloft is een opwindend proces, en er zijn veel details om te overwegen. Om ervoor te zorgen dat de fotograaf alle belangrijke details van je bruiloft kan vastleggen, is het handig om een aantal zorgvuldig gekozen items klaar te leggen. Hier zijn enkele suggesties:

 • Een exemplaar van de trouwuitnodiging, inclusief envelop.
 • De trouwringen in een mooi doosje of op een decoratief kussentje.
 • Sieraden, zoals kettingen, armbanden en oorbellen.
 • Haaraccessoires, zoals spelden, kammen of tiara's.
 • Het bruidsboeket in een vaas of op een decoratieve ondergrond.
 • Bruidsschoenen op een mooie achtergrond.
 • Het parfum dat je draagt op de dag van de bruiloft.
 • Het bruidsjurk en het pak van de bruidegom, op hangers.
 • Eventuele programmaboekjes, menukaarten of andere gedrukte materialen.
 • Foto's van belangrijke mensen die er niet fysiek kunnen zijn.
 • Briefjes, cadeautjes of andere persoonlijke aandenkens.
 • Eventuele decoraties die specifiek zijn voor de bruiloft, zoals tafeldecoraties, bloemstukken, etc.
 • Manchetknopen, stropdas, vlinderdas, of andere accessoires die bij het pak horen.

Zorg ervoor dat deze items op een overzichtelijke en aantrekkelijke manier zijn georganiseerd, zodat de fotograaf gemakkelijk toegang heeft tot alle details. Door deze voorbereidingen kunnen de foto's van je bruiloft een compleet en prachtig beeld geven van alle bijzondere aspecten van je grote dag.

Door vooraf deze aspecten te overwegen, kun je ervoor zorgen dat het klaarmaakmoment soepel verloopt en dat je kunt genieten van de aanloop naar je bruiloft.

Kids op je bruiloft
Sfeerbeeld ochtend van de bruiloft
Fotoshoot bruiloft
Fotoshoot bruiloft met kind
Weddingphotography
Trouwen in Limburg
Trouwfotografie

Een trouwshoot met kinderen


Fotograferen met kinderen op een bruiloft kan een uitdaging zijn, maar het kan ook leiden tot schattige en spontane foto's. Hier zijn enkele tips voor een geslaagde bruiloftsfotoshoot met kinderen:

 • Selecteer een locatie die kindvriendelijk is en ruimte biedt voor de kinderen om rond te rennen en te spelen.
 • Plan de fotoshoot op een tijdstip waarop de kinderen meestal op hun best zijn, bijvoorbeeld na een dutje en een maaltijd.:
 • Integreer spelletjes en activiteiten in de fotoshoot om de kinderen bezig te houden en natuurlijke, vrolijke reacties uit te lokken.

Hier kan de fotograaf bij helpen.

 • Moedig kinderen aan om zichzelf te zijn en spontaan te handelen. Soms levert dit de meest kostbare momenten op. Wordt vooral niet boos op je kind, dit leidt tot strijd en dat wil je zo veel mogelijk vermijden op jullie grote dag.
 • Kinderen kunnen onvoorspelbaar zijn, dus wees geduldig en flexibel. Forceer hen niet om te poseren als ze er niet in de stemming voor zijn.
 • Moedig goed gedrag aan door positieve versterking, zoals kleine beloningen of complimenten.
 • Juist de candid momenten zijn vaak het meest waardevol. Laat de kinderen dus lekker spelen zodat de fotograaf de momenten kan vangen wanneer kinderen niet hoeven te poseren.
 • Neem ook de voldoende tijd om met z'n tweeën op de foto te gaan. Naast ouders zijn jullie natuurlijk ook nog geliefde van elkaar.

Door rekening te houden met de behoeften en persoonlijkheden van de kinderen, en door een speelse en ontspannen sfeer te creëren, kun je prachtige foto's vastleggen die de levendigheid en vreugde van de bruiloft weerspiegelen.

Trouwen op jou manier
Sfeerbeeld bruiloft
Weddingphotography
Sfeerbeeld bruiloft
Sfeerbeeld bruiloft

Buitengoed Slavante Maastricht


Als je overweegt om te trouwen bij Buitengoed Slavante in Maastricht, zijn er verschillende voordelen aan deze keuze verbonden. Hier zijn enkele algemene voordelen die mensen vaak zoeken bij het kiezen van een specifieke trouwlocatie zoals Buitengoed Slavante:


 1. Sfeervolle omgeving: Buitengoed Slavante bevindt zich op de Sint Pietersberg en biedt een sfeervolle en pittoreske omgeving. Dit kan bijdragen aan de romantiek en het speciale karakter van de bruiloft.
 2. Natuurlijke setting: De locatie is omringd door groen en natuurlijke elementen, biedt het mogelijk prachtige achtergronden voor trouwfoto's.
 3. Faciliteiten en diensten: Deze trouwlocatie biedt verschillende faciliteiten aan zoals catering, parkeergelegenheid, opties voor muziek enz. Het is handig als de locatie verschillende diensten aanbiedt om het planningsproces te vergemakkelijken.
 4. Uitzicht: De locatie ligt op een verhoogde positie, de Sint Pietersberg, dit zorgt voor een prachtig uitzicht, vooral tijdens de ceremonie of het feest.
 5. Gemakkelijke toegang voor gasten: De locatie is goed bereikbaar en heeft voldoende parkeergelegenheid voor gasten.Het is belangrijk om contact op te nemen met Buitengoed Slavante voor specifieke informatie over de voorzieningen, arrangementen, beschikbaarheid en eventuele extra's die ze aanbieden voor trouwerijen. Zo kun je een weloverwogen beslissing nemen op basis van je persoonlijke voorkeuren en behoeften.

Trouwen in Limburg
Trouwen in Nederland
Trouwen bij Slavante
Slavante Maastricht
Emotie op je bruiloft
Trouwen bij Slavante
Slavante Maastricht
Sfeerbeeld Bruiloft
Wedding met je bestie